RosaBilen

Vi har byggt en ROSA bil för uppmärksamma en insamling till Cancerfonden. Bilen bär ett modifierat karosspaket, samt stora fälgar och egendesignad dekor som föreställer Rosa bandet, uppbyggt av positiva ord som är förknippade med kampen mot cancer!

Här uppdaterar vi med lite byggbilder från projektets gång. Följ projektet och få mer updates från bygget genom att Gilla & Följa RosaBilen på Facebook. Direktlänk finns här på sidan.

Summering 2016: Premiär för RosaBilen på Ölands Motordag 2016. Sedan besöktes ett stort antal träffar och event under hela säsongen. RosaBilen fanns bl.a på plats på Kungliga Solliden, i SC Stylings monter under Vallåkraträffen 2016 samt på Motormässan i Gävle under hösten.

Summering 2017: RosaBilen stod på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia 2017 och premierades där med pris i Juryns Val. Sen visades bilen upp på flera träffar och event under sommaren 2017. Bl.a besökte vi Gotland och Visby Motordag. Efter säsongen hade vi nått målet på 10.000:- insamlat till Cancerfonden.

Senaste: Nu är säsongen 2018 igång och vi kommer att fortsätta att besöka träffar/event och utställningar. RosaBilen visades upp på Kosta Bilträff 2018 där bl.a rallydrottningen Tina Thörner tyckte att den var en av de mest tilltalande bilarna med tanke på dess budskap. På Bilsports EDPS Emmaboda belönades bilen återigen med pris i Juryns Val. Hjälp oss att fortsätta stötta cancerforskningen!

Intresserad av samarbete med projektet? Kontakta oss på: info@rosabilen.se